Get macromedia Flash Player

  Publisher


" Verspreiden waar, wanneer en hoe u maar wil "

Dankzij Publisher kunt u niet alleen nieuws ophalen, filteren en bekijken maar ook verspreiden. U kunt geheel automatisch op basis van individuele filtering of selectie een digitale publicatie maken. Geheel in eigen huisstijl dus ook geschikt voor externe verspreiding van informatie. De publicatie kan verspreid worden via uw eigen internetpagina, intranetpagina, PDA of in via bestandsverspreiding (PDF- of Word document).

Naast extern onttrokken nieuwsberichten heeft Publisher ook een uitgebreide editor waarin u gemakkelijk (zonder kennis van programmeertalen) uw eigen nieuwsberichten maakt en verspreid.

DriehoekMeer weten? Neem dan nu contact met ons op!  News

Digifero Publisher
" Alleen relevante informatie en nieuws "

Het verzamelen van informatie voor en over uw onderneming neemt dagelijks veel tijd in beslag. Het inschakelen van een (digitale) knipseldienst is hiervoor de meest logische stap om te nemen om tot een oplossing te komen. Echter beperken deze diensten uw informatiebehoefte. In de meeste gevallen geeft u een aantal relevante trefwoorden op en ontvangt u dagelijks de nieuwste berichten.

Dankzij onder andere RSS-technologie is het mogelijkom realtime nieuws te onttrekken uit elke beschikbare bron en dit zeer uitgebreid te filteren. Niet alleen algemeen nieuws of persberichten maar ook consumentenreacties op uw product kunt u vinden in Digifero.

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op!

  Info

Connection

Kennis maken met een van de Digifero producten kan door contact met ons op te nemen. Wij kunnen uw wensen bespreken en een eigen omgeving inrichten en implementeren als pilot.

 


RSS staat voor "Really Simple Syndication" en is een universele techniek die gebruikt wordt door websites om lezers de mogelijkheid te geven op de hoogte te blijven van een geplaatst (nieuws)artikel. Digifero "scant" deze zogenaamde "RSS-feeds" om u op de hoogte te brengen van het laatste nieuws. Voor meer informatie over RSS klikt u hier.

digifero.com